pirmdiena, 2009. gada 2. februāris

Sakusies jauna nedela

Sveiki milie! :) Lai Dievs jus sveti saja nedela! Izturibu ari jums sai Latvijai visai grutaja laika!
Sodien pecpusdiena visi dodamies atkal talak uz Ugandas austrumiem, kur iespejams atkal nebus elektribas, tapec izmantojam iespeju nosutit jums vel kadas zinjas!
Svetdien divas reizes gajam uz banicu sludinat - gan no rita dievkalpojuma, gan vakara. Ari Laima stastija liecibu - vinja sestdien izmantoja iespeju ar kadu puisi no slimnicas, kura vina kalpoja, apskatit Entebes zoodarzu. Zoodarzs labs - dzivniecinji, daba, interesanti, lidz kamer Laima attapas, ka tulit iestasies tumsa, bet vinai janoklust majas. NoEntebes lidz Kampalas centram ir 42 km, un kamer Laima atbrauca lidz centram - jau pilniga tumsa. Ta ka Laima izmantoja sabiedrisko transportu (ja ta to drikst saukt), vinai janoklust vel otra taksobusu galapunkta, no kurienes talak nak busini uz musu graustu rajonu. Bet tumsa un orienteties nu neka. Pirms izkapt no busina, Laima parejiem pasazieriem vaicaja - kur vinai jakapj ara, lai noklutu otra taksobusu parka, bet visi tikai laipni pasmejas. LAima neko - vina vienkarsi ludza un uzticejas Dievam. Tad, kad visiem bija jakapj ara kada meitene Laimu vienkarsi panema aiz rokas un neko nesakot aizveda uz vajadzigo taksobusu parku! :) Velak to pardomajot Laima saprata, ka tas bija Dieva atsutits engelis saja svesaja zeme. Reize ta ir ari briniskiga lieciba, ka pat tad, ja mes izdaram kludas, Dievs mus neatstaj, bet suta savu zeligo un glabjoso roku paliga! :)
Sazvanijamies vakarvakara ari ar Ilzi, Girtu un Agri, kuri ir austrumos. Vini liecinaja, ka viniem iet fantastiski - tik daudzas vietas jau pabijusi kalposana, apciemojusi cilvekus majas, braukajusi ar mocisiem (jo lieli gabali, lai noklutu kalposanas vietas), daudz ko apskatijusi. Jutas loti labi un priecigi, ka Dievs vinus lieto. Svetdien sludinajusi katrs sava baznica! :) Sodien, kamer vel esam Kampala un cela uz austrumiem, vinjiem jau bus pilna darbadiena, vadis seminarus un gaidis mus ierodamies :)
Ir vienigi kada problema, ko esam atkaluji pie musu biskapa Dzeralda - vinjs loti velas mus kontrolet, paturet tikai sev un par nozelosanu jasaka, ka svetdienas vakara musm tapec nacas sludinat pustuksa baznica, jo vins vietejiem macitajiem no citam baznicam bija noradijis, ka tie nav velami. Zel. Ludziet, lai Dievs dziedina brali un lai tas netrauce musu kalposanai seit!
Velreiz: esiet svetiti un gaidiet zinas no austrumiem! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru