piektdiena, 2009. gada 2. janvāris

Plānotais misijas brauciena apraksts

13.01 - 18.01 piedalīsimies Africamp lūgšanu konferencē, lai pierastu pie vietējās valodas, kultūras un paši mācītos no dažādu valstu labākajiem sludinātājiem, pavadītu laiku lūgšanās un sagatavotu sevi, savu sirdi un garu turpmākajai kalpošanai.

20.01 - 25.01 Eas&West Africa Leadership conference. Šī ir mūsu organizētā konference, kur mēs, latvieši, esam aicināti runāt uz 250vietējiem mācītājiem, draudžu vadītājiem, dalīties savā pieredzē, lūgt, stiprināt. Konferences tēmu bīskaps Džeralds kopā ar saviem mācītājiem izvēlējās no 2. laiku grāmatas 7:14-18: "Svētās Kristus Baznīcas atjaunošana" .

Konferencei nepieciešami 3500Ls, lai varētu segt ēšanas izmaksas uz konferenci sabraukušajiem dalībniekiem. Šo summu sadalījām komandas locekļiem vienādās daļās un katrs Latvijā uzrunājam savas vietējās draudzes, aicinot ziedot konferences organizēšanai.

26.01 - 08.02 Kalpojam vietējos ciemos Ugandā. Kalpojam gan praktiski, palīdzot dažādos darbos, gan arī runājoties, mācot, aizlūdzot, lai stiprinātu vietējo draudzi un arī lai uzrunātu kādus, kas vēl draudzei nepieder. Katrā ciemā, kur ieradīsimies, uzturēsimies trīs, četras dienas un tad dodamies tālāk.

09.02. - 15.02 Kalpojam Kampalas graustu rajonā. Šī kalpošana ir līdzīga kā ciemos tikai ar atšķirību, ka nebraukājam no ciema uz ciemu, bet esam galvaspilsētas nabadzīgākajā daļā. 16. februārī misionāru komanda atgriežas Latvijā

16.02.-16.07 Kalpoju Ugandā. Gan galvaspilsētā, gan arī vietējo ciemos dzīvojot līdzās, mācos valodu un ar darbiem un vārdiem liecinu par Kristu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru