piektdiena, 2009. gada 16. janvāris

Pirmā vēstule no Aijas

:) beidzot uz isu bridi izdevas tikt pie interneta! :)

Konference ir ljoti sveetiiga! :) Sovakar brauksim uz luugshanu kalnu, kur konference turpinaas. Sveetdien jau pahiem buus jaasak kalpot Dzeralda bazniicaa. Dievs patieshaam ir briinishkiigs: vakar vakaraa pie mums atnaaca meitene no musulmanju gimenes, studente, kurai sirdii bija taads smagums, ka vinja teica, ka vairs nevar iztureet - vinjai jaatiek glaabtai un jaakluust par kristieti. vinja dziivo netaalu no Dzeralda. Dzeralds ieaicinaaja vinju istabaa un vinja pieneema Jeezu par savu Glaaeeju. Mees uzlikaam rokas un aizluudzaam. Peec tam veel biiskaps Ugandas dialektaa ir vinju sarunaajaas un tad shii meitene aizgaaja maajaas. :) Taads iipashs paardziivojums. Luugsim par sho meiteni SANYY, lai Dievs vinju piepilda, vada un uztur Savos celjos!

Konferencee ljoti personiigi dzilji sapratu, cik biezi mees ikdienaa nedomaajam par to, ka reiz naaks diena, kad staaveesim Taa Kunga vaiga priekshaa! Un nekas, pilniigi nekas muus neglaabs no soda, kaa tikai Kristus asinis! Katru sveetdienu bazniicaa mees to dziedam, bet vai mees peec taa dziivojam? Cik daudz veel ir to, kas nezina par to, kas vinjus sagaida peec naaves! Otra lieta, ka ljoti uzrunaaja - ka Dievs var atjaunot, Vinjam ir vara muus izmainiit, dot jaunas spaarnu veedas kaa eergjiem! To, ko mees savaa speekaa pie sevis nespeejam izmainiit, to var Dievs, ja tikai Vinju mekleejam, pec vinja dzenamies, nododam sevi Vinja rokaas.
Patiesiibaa veel daudz lietu bija sajaa konferencee. Iipashi uzrunaaja maaciitaajs, vieteejie vinju deevee par apustuli - JOHN MULINDE. Vins meeginaaja paraadiit, kaa Biibele runaa par to, kaa ljaunie speeki darbojas, cik patiesiibaa speeciiga un viltiiga un dzilja ir Saatana taktika, ka - ja Dievs neapzeelosies un mees pashi neluugsim un nenodosim sevi Vinja rokaas, pasaulee dzivojoshajiem nav ceriibas! Noteikti kaadu reizi es par to pastaastiishu vairaak.
Kaa runaajaam ar braali no muusu komandas: " Dievs mani sheit atveda, lai es pats tiktu glaabts un lai caur mani peec tam Dievs vareeetu izglaat daudzus!"

Citaadi mums iet ljoti labi. Dzeralda sieva ljoti, ljoti garshiigi gatavo, tomeer vismiiljaakie ir ananaasi! Kad ieraugaam ananaasus gliiti sagrieztus bljodinjaa uz galda, muusu sejaas atplaukst plats smaids!
Temperatuura gan augsta - sodien bija pat 36 graadi peec Celsija.
Ilzi gandriiz sodien viens vieteejais gribeeja njemt par sievu un pat palika dusmiigs, ka Ilze negaaja vinjam liidz.

Artim arii ir blogs un no vinja skatu punkta arii var vairaak palasiit par Aafriku. Tur var arii noklausiities telefonsarunu ierakstus Artim ar Latviju un kristiigajaa radio katru pirmdienu Gregorskolas raidiijuma laikaa arii varees dzirdeet Ugandas telefonsarunu ierakstu!
Arta blogs: www.druvietis.com/blog/

:) Esiet sveetiiti!
Aija

2 komentāri:

  1. Prieks lasīt par to kā jums iet un kā Dievs vada un vadīs turpmāk!Lūdzam par jums! Sveicieni Ilzei!!! Gunda

    AtbildētDzēst
  2. Sveiciens Gundai no Ilzes! :) Ilze lika nodot lielu pateiciibu par aizluugshanaam un lielu luugumu, lai turpini par vinju luugt! :)

    AtbildētDzēst