trešdiena, 2009. gada 14. janvāris

Misionāri ir veiksmīgi sasnieguši Ugandu!

Sveiki, te Elīna! Nupat (14. janvārī, ap diviem pēcpusdienā) zvanīja Aija un pastāstīja:
«Mums viss kārtībā, tikko nopirku vietējo sarunu karti, bet tā neiet iekšā manā telefonā, tāpēc pagaidām aizņemšos telefonu no citiem, lai varu piezvanīt uz Latviju.
Te pagaidām esam pieci cilvēki: Laima, Ilze, Agris, es un Artis. Esam piereģistrējušies «Africamp» konferencē, šobrīd sēžam pārtraukumā, ēdam banānus un dzeram ūdeni.
Nakšņojam bīskapa Džeralda mājās — kur pagājušā gadā bija viena liela, plata gulta, tur tagad ir gulta trīs stāvos — es guļu pašā augšā! Viņš ir savu mājokli īpaši pārveidojis priekš mums, pat dušu izjaucis un uzcēlis ar augstākām sienām! Džeralds tiešām ir gatavojies mūsu uzņemšanai. Dievs viņu ir svētījis ar mazu mašīnīti, tā kā mums ir arī personiskais šoferis. Ir viss, lai varam te dzīvot un kalpot.
Šobrīd mēģinām aklimatizēties. Karsti? Esam plāni apģērbušies, bez tam konferences telpās ir kondicionieri. Mūs ļoti sirsnīgi uzņem. Vēl nesmu sapratusi, kā varu tikt pie e-pasta, bet gan arī tas atklāsies ar laiku. Viss ir mierīgi, neslimojam, Dievs mūs sargā. Bīskaps Džeralds lūdza, lai Dievs svētī ēdienu un visu pārējo, lai nekas mūs nesaindē vai citādi slikti neietekmē, jo mēs te esam ieradušies kalpot.»

Zemāk atradīsiet mūsu misionāru komandas dalībnieku aizlūgšanu vajadzības.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru